verhuur,huren,springkussen,partytent,barbecuepakketten,luchtkussen,barbeque,terrasheather,wagenborgen,delfzijl,siddeburen,meedhuizen,nieuwolda,appingedam,zuidbroek,noordbroek,schildwolde,tjuchem,scheemda,tuinfeest,buurtfeest,feest,party,te huur,kinderfeestje,springkussen huren,partytent huren
HOME
OVER ONS
ROUTE
FOTO'S
VOORWAARDEN
CONTACT
Welkom bij Attractie Verhuur Wagenborgen

 

Graag willen wij ons aan u voorstellen.

Wij zijn Menno & Mennie en in 2014 zijn wij gestart met AttractieVerhuurWagenborgen. Als ouders van kleine kinderen hebben wij met regelmaat een springkussen gehuurd om de kinderen tijdens feestjes te vermaken. Naast een springkussen was het dan ook vaak prettig om over wat extra tafels, stoelen, bestek etc. te beschikken. Dit hebben we dan ook regelmatig bij diverse bedrijven gehuurd en uiteindelijk hebben we besloten om zelf materialen aan te schaffen. Deze materialen bieden wij aan voor de verhuur, dit kan zijn voor bijvoorbeeld een springkussen, maar ook kunnen wij u een totaalconcept aanbieden. Dus niet bij verschillende bedrijven langs om prijzen op te vragen en spullen op te halen, maar alles op n adres! Bij ons kunt u terecht voor:

• Het huren van een Springkussen, Partytent, Terrasheater, BBQ, Biertafels etc.

• Levering van BBQ pakketten, salades, drinken enzovoort.

• Een totaalverzorging voor uw feest of partij.

Kortom kunnen we u voorzien van een totaalpakket, dit alles tegen een aantrekkelijke en scherpe prijs. En het fijne van dit alles, de vieze en gebruikte spullen hoeft u niet schoon te maken, dat kunnen wij voor u doen!

Alles naar uw wens, wij verzorgen een offerte op maat en afspraak is afspraak. En telefoontje is genoeg of vul het contactformulier in op deze site en we nemen binnen een dag contact met u op. De doelstelling van Attractie Verhuur Wagenborgen is dan ook om van elke gelegenheid een feestje te maken! Dus heeft u een kinderfeestje, buurtfeest, tuinfeest of familiefeest, neem contact met ons op en wij zijn u graag van dienst.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

    Menno&Mennie Geertsema      

Design by Martin 2014 mail to info@attractieverhuurwagenborgen.nl